Incepand cu data de 1 ianuarie 2021 cotizatia minima la fondul social este de 50lei.            In conditiile alertei nationale privitoare la protectia necesara impotriva raspandirii virusului COVID-19 ne puteti contacta la adresa de email office@carsanatatea.ro

“Sanatatea.E mai mult decat un nume

Casa de Ajutor Reciproc a Salariaților din Sănătate, este o asociație fără scop patrimonial, organizată pe baza liberului consimțământ al salariaților, în vederea sprijinirii și întrajutorării financiare a membrilor săi, prin acordarea de împrumuturi, cu dobânda, care se întoarce la fondul social al acestora, după deducerea cheltuielilor și constituirea fondurilor statutare.

Misiunea

        Să furnizăm cu promptitudine servicii financiare astfel încât să devenim un CAR puternic,  care se dezvolta permanent şi să contribuim la prosperitatea membrilor săi.

Viziunea

        CAR Sănătatea este pentru membrii săi un consilier financiar. Mobilizăm resurse pentru a oferii servicii financiare de calitate orientate către fiecare membru, pentru a stabilii o relaţie financiară pe termen lung.

Valori

                     Corectitudine, integritate, onestitate, transparență.

 

Rapiditate

 

Si pentru noi, ca si pentru dumneavoastra timpul conteaza. Asa ca, in momentul in care aveti toate actele, banii se ridica in numerar sau prin virament.

 

Transparenta

 

Nu percepem comisioane.De nici un fel. Asa ca , atat cat aveti scris pe scadentar atata platiti.Iar bonificatia la fondurile sociale nu este impozitata.

 

Intelegere

 

In cazul in care aveti nevoie de o amanare la plata, dupa discutia cu ofiterul de imprumut, aceasta poate fi acceptata.